>

Huwelijk

De sfeervolle ambiance vol beleving, romantiek en creativiteit maakt Zaal Zegers de lokatie van Asten voor uw huwelijksfeest.

Na het voltrekken van uw huwelijk komt u aan in een feestelijke zaal die aangekleed is met rode en witte hartballonnen. Nu kunt u gaan toasten met een glas Prosecco en vervolgens de bruidstaart aansnijden.
Nadat u samen de bruidstaart heeft aangesneden, nemen wij het van u over en serveren al uw gasten een heerlijk stukje taart.

Een uitgeserveerd diner met uw daggasten of uitgebreid buffet met het gehele gezelschap. Alles is mogelijk. Mooie gedekte tafels waar al uw gasten aan plaatsnemen of juist een gezellige opstelling? Zie hiervoor Diners.
Wij verzorgen het graag voor u.

Vervolgens kunt u tijdens een gezellige receptie genieten van een goed glas wijn of een heerlijk koud glas Hertog Jan bier. U kunt de receptie uitbreiden met heerlijke hapjes. Zie hiervoor Hapjesarrangement

De huwelijksdag afsluiten in de feestzaal van Zaal Zegers is de ideale plaats voor een fantastische avond. Voetjes van de vloer en handjes in de lucht. In Zaal Zegers is alles aanwezig om er een geweldig feest van te maken. Van een grote bar tot DJ, van feestverlichting tot een geluidsinstallatie, van garderobe tot podium, van gezellige zitjes tot grote dansvloer.

Geeft u een feest voor kleiner gezelschap, dan bieden wij u ook de mogelijkheid om de zaal te verkleinen, zodat er een intieme ruimte ontstaat, waar wij ook een mooi feest voor kunnen verzorgen.

Nieuwsgierig geworden, neem dan contact met ons op
Wij hebben geweldig veel ideeën voor een spetterend feest