>

Zaal Zegers / Café Classics

Niet het enige, maar wel juiste adres voor een feestje of een avondje uit

ZAAL ZEGERS

Na 31 en een half jaar hebben Herman en Jacqueline van Oosterhout besloten om per 1-1-2022 te stoppen met Zaal Zegers aan de Emmastraat.
Na 31 en half jaar met heel veel plezier Zaal Zegers als ondernemer te hebben uitgebaat gaan wij het iets rustiger aan doen.
U leest het goed iets rustiger, want we blijven Café Classics beheren vanaf donderdag tot zondagavond voor een gezellige avondje uit.
Wij willen iedereen bedanken die ooit een feest, jubileum, verjaardag, diner, vergadering of iets dergelijks in Zaal Zegers gehouden heeft.

Bedankt voor de vele mooie jaren en tot ziens in Café Classics

 

CAFÉ CLASSICS

Herman en Jacqueline zijn gestopt met Zaal Zegers, maar gaan door met Café Classics, waar wij nog steeds een feest(je) voor u kunnen organiseren, maar dan op klein formaat.
Kijk naar de rubriek Arrangementen.

Het café is een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Een mooie plek voor een spelletje biljart, tafelvoetbal of dart en natuurlijk het drinken van een goed glas Hertog Jan bier. De muziek is voor elk wat wils, jaren 80/90 of top 40, maar natuurlijk kunt u een verzoekje naar u keuze aanvragen.
Voor bijzondere gelegenheden maken wij gebruik van een groot beeldscherm, zoals belangrijke voetbalwedstrijden of darttoernooien.
Wij organiseren diverse activiteiten het gehele jaar door zoals darttoernooien, ’n gezellige visdag met als afsluiting een heerlijke barbecue met de zelf gevangen vis of deelname aan Spel Zonder Grenzen