>

Zaal Zegers / Café Classics

Niet het enige, maar wel juiste adres voor een feestje of een avondje uit

ZAAL ZEGERS

De inrichting van Zaal Zegers heeft qua ambiance alles weg van een bruin café. Een beetje chique, een beetje romantisch en hier en daar wat nostalgie, kortom een plek waar bezoekers zich direct op hun gemak voelen.

De feestzaal is geschikt voor het vieren van ieder feest, zoals een huwelijksfeest, jubileumfeest, personeelsfeest, reünie,verjaardagsfeest of een discofeest.
Boven de dansvloer is veel mooie discoverlichting aangebracht, zodat dat elk feest uniek is.
Voor elke gelegenheid kunnen we een sfeervolle feestzaal naar uw wensen indelen. Standaardfeesten kennen wij niet. Ieder feest wordt op maat gemaakt van groot naar klein.
In de grote zaal kan een podium geplaatst worden. Een disco met geluidinstallatie is aanwezig.

Door jarenlange ervaring op het gebied van zaalindeling, muziek, drankjes en buffetten kunnen we u een goed advies geven.

CAFÉ CLASSICS

Het café is een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Een mooie plek voor een spelletje biljart, tafelvoetbal of dart en natuurlijk het drinken van een goed glas Hertog Jan bier. De muziek is voor elk wat wils, jaren 80/90 of top 40, maar natuurlijk kunt u een verzoekje naar u keuze aanvragen.
Voor bijzondere gelegenheden maken wij gebruik van een groot beeldscherm, zoals belangrijke voetbalwedstrijden of darttoernooien.
Wij organiseren diverse activiteiten het gehele jaar door zoals darttoernooien, ’n gezellige visdag met als afsluiting een heerlijke barbecue met de zelf gevangen vis of deelname aan Spel Zonder Grenzen

Wij volgen de richtlijnen van de RIVM. Wij hopen dat U dat ook doet

Corona proef opstelling